Akcija na cijeli asortiman povodom valentinova.

 

 

❤️ Mjesec ljubavi i zaljubljenih je stigao, 

a zajedno s njime i popusti u Luxuria Salonu ❤️

 

Dragi naši kupci od 01.02. - 28.02. u svim Luxuria Salonima namještaja imamo posebnu akciju na sve proizvode!  

 

14% POPUSTA za sve novonaručene poizvode do 28.02.2021.
28% POPUSTA za sve izložbene poizvode do 28.02.2021.


Možda je došlo vrijeme da se udobno smjestite i volite u svojoj novoj kutnoj garnituri, novom dvosjedu, foteljama ili krevetu. 
U našem salonu imamo predivnu ponudu kreveta i sjedećih garnitura svih modela koje radimo i po mjeri, dakle prema vašoj potrebi i želji. 
Možete izabrati između stotine materijala i boja izrade i napokon imati tapecirani namještaj kakav ste oduvijek htjeli i još ostvariti i 15% popusta na isti. 

Na našoj web stranici nemamo svu ponudu tako da bi bilo najbolje da nas posjetite u našim salonima u Zagrebu ili u Slavonskom Brodu i to na sljedećim adresama

📍 Zagreb, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, Avenija Dubrovnik 15
📍 Slavonski Brod, Dravska 14
📞 Za bilo kakva pitanje kontaktirajte nas na broj telefona: 099/2008029  

Naše ljubazno osoblje vam stoji na usluzi, a naše veliko iskustvo u proizvodnji namještaja koje broji brojne uspjehe na tuzemnom i inozemnom tržištu te dugogodišnji rad za hotele, vile, restorane i mala kućanstva nam omogućuje kvalitetno savjetovanje u izboru vašeg novog tapeciranog namještaja. Namještaj izrađujemo od visoko kvalitetnog materijala (tkanina, eko koža, prava koža...), a kvalitetna punjenja omogućuju udobnost i dugotrajnost. 


Namještaj za sve ukuse ;)

Posjetite nas, a u nastavku ćemo vam prikazati samo neke prozvode iz naše ponude...
Ne zaboravite da vi birate boju imaterijale! :)

Dio naše ponude možete pogledati i na našoj Facebook stranici ili na web stranici ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15% POPUST NA IZLOŽBENE ARTIKLE 

  10% POPUSTA NA GOTOVINSKO PLAĆANJE

U prosincu 2017. pustili smo u probni rad novu web stranicu firme Luxuria d.o.o.Na novim, redizajniranim stranicama stavili smo naglasak na slikovne materijale te smo opširnije nego do sada predstavili cjelokupni asortiman naših proizvoda, naše prodajne prostore i firmu u cjelini.

Ponosni smo što je jedan od naših najpoznatijih umjetnika, Hanibal Salvara, odabrao naš ekskluzivni prodajni prostor na Zagrebačkom velesajmu za postav svoje stalne izložbe povodom 55 godina svog umjetničkog rada. Zašto ne bi ste iskoristili priliku i pregledali slike ovog vrsnog majstora.