LUXURIA

Luxuria d.o.o. je obiteljska tvrtka utemeljena u svibnju 2009. godine. Primarna djelatnost tvrtke je proizvodnja tapeciranog namještaja od visokokvalitetnih materijala kao što su tkanina i prirodna koža. Naši proizvodi prepoznatljivi su po iznimnoj udobnosti i velikom izboru modernih i klasičnih modela. Dimenzije svakog komada namještaja prilagođavamo individualnim potrebama korisnika. Proizvode plasiramo na domaćem i inozemnom tržištu.

Veliki uspjeh smo ostvarili u turističkom sektoru gdje uz pomoć inženjera i dizajnera izrađujemo namještaj po mjeri za hotele, vile, rezidencijalne objekte te ostale ugostiteljske objekte.

Naš proizvodni pogon i izložbeno-prodajni salon nalazi se u sklopu uprave tvrtke u Slavonskom Brodu na adresi Dravska 14, naselje Kolonija. Kako bismo mogli što kvalitetnije prezentirati naše proizvode i učinili ih dostupnijima, poslujemo i u maloprodajnoj poslovnici u Zagrebu na lokaciji ZAGREBAČKI VELESAJAM, PAVILJON 12, ZAGREB.

 

dizajnprojekt

Zahvaljujući širokoj paleti tapeciranog namještaja Luxuria svojim kupcima nudi uslugu opremanja stambenih i poslovnih prostora te ugostiteljskih objekata. 

 

SB3

SB

ZG2

SB2

ZG